Arriba l'estiu: Tens tot a punt per als teus fills?

Anglès, formació, creació, disseny i productes per a infants i molt, molt més

S'apropa l'estiu i has de posar a punt tot el que envolta als teus fills, ja siguin els casals de juliol i agost, roba, productes per fer els casals, l'escola del setembre, etc. Amb un total de 17.795 infants entre els 0 i els 14 anys, Sant Cugat és una de les ciutats amb una proporció més gran de nens i nenes. Aquest fet concedeix a la ciutat un segell propi i distintiu que la caracteritzen. Això fa que moltes famílies s'interessin per aquelles activitats, comerços, centres educatius dirigits a aquestes edats.



A continuació, recollim algunes de les propostes especialment dirigides per als petits de la casa.

Aprenent anglès passant-s'ho bé

A Helen Doron han desenvolupat abundants recursos online i activitats per a mòbil que ajuden els alumnes a sentir-se còmodes amb l’anglès FOTO: Cedida

Els alumnes de Helen Doron English viuen una experiència d’aprenentatge enriquidora que ha estat dissenyada per tal que desenvolupin les seves habilitats cognitives naturals i aconsegueixin el més alt potencial amb alegria i entusiasme. Només Helen Doron English ofereix una completa varietat de cursos per a alumnes des dels 3 mesos fins als 19 anys d’edat.

Els quatre principis bàsics del mètode són:

1. Els beneficis de l’ensenyament en grups reduïts

2. Motivats per aprendre perquè és divertit

3. Seguretat pel reforç positiu

4. Aprenentatge sense esforç gràcies a l’escolta passiva repetida a casa

A Helen Doron han desenvolupat abundants recursos online i activitats per a mòbil que són divertides, didàctiques i enriquidores per a totes les edats, que ajuden els alumnes a sentir-se còmodes amb l’anglès i que els permeten practicar allà on sigui.

Consulta tots els cursos al seu web 

Dues escoles bressol sempre obertes

El Mirasolet del carrer Gomera: Experimentació, intercomunicació i llenguatge FOTO: Cedida

A Mirasolet ajuden a créixer els nens i nenes ensenyant-los a conviure i respectar els seus companys. L'experimentació, la intercomunicació i el llenguatge són la línia educativa d'aquesta llar d'infants amb dues escoles situades a Mira-Sol. 

Mirasolet són dues escoles bressols situades a Mira-Sol. Atenen a nens i nenes de 0 a 3 anys. Desde el 2004 cuiden, ensenyen i ajuden a créixer els més petits, amb una educació basada en l’auto-exploració. Disposen d’aules de nadons, P1 i P2, aula polivalent i diverses zones de joc a l’aire lliure (sorrals, hortet i patis).

Una de les escoles Mirasolet està situada al carrer dels Apenins FOTO: Arxiu

Per què escollir Mirasolet?

- Obren tot l'any: Mirasolet està sempre obert, si no hi ha classes, hi ha casals.

- Piscopedagogia: tenen un servei especialitzat en psicopedagogia: una professional observa els nens, en fa un seguiment i ho comparteix amb els pares. 

- Piscina: l'escola ofereix la possibilitat de fer natació un cop per setmana dins de l'horari escolar. 

Descobreix el 'Happy learning by Agora'

La immersió en anglès assegura un bon aprenentatge d'aquest idioma a Agora FOTO: Arxiu

Els primers anys del nen són vitals per a sembrar en ell la passió per aprendre i perquè adquireixi, sense esforç, un idioma estranger. Dia a dia, creixerà feliç, jugant i descobrint les seves habilitats en un entorn càlid i familiar,  acompanyat d'un equip de professionals trilingües que gaudeixen de la seva feina. Això ho anomenem Happy Learning.

Vine a conèixer-los i entendràs per què els nostres petits estan desitjant que arribin els dilluns.

  • Immersió en anglès amb professors trilingües: Aprendre jugant, com si fos el seu idioma matern.
  • Desenvolupament de la creativitat infantil: Cada nen és un creador, protagonista del seu aprenentatge.
  • Gestió de les emocions: Desenvolupant la seva intel·ligència emocional.
  • Estimulació musical: Descobrint el músic que porten a dins.

Agora Patufet Infant School al centre de Sant Cugat des de 1972.

500 m2 dedicats als productes per als més petits

Luniska: tot pel teu petit

El naixement d'un nadó és, sens dubte, un dels esdeveniments familiars més feliços. Convertir-se en papes és una gran aventura. A Luniska volen crear un ambient feliç, sa i segur per als vostres fills. Acompanyar els pares en aquest procés s'ha convertit en la nostra passió. Descobreix un espai en el qual els pares trobaran tots els productes necessaris, seleccionats per nosaltres exclusivament per la seva qualitat extraordinària i el seu disseny afectuós com, per exemple, els seus productes fets a mà.

Però la seva passió no només són els seus productes, sinó també donen alta importància als serveis professionals i individuals - tot el que el nadó i els seus pares necessiten per al bon començament d'una vida feliç.

Luniska es un lloc dedicat al món dels nens. 500 metres quadrats per trobar una gama de productes líders del mercat, i d’altra banda, productes dels petits artesans locals.

Casals d'estiu creatius i flexibles

A Color It pots fer tallers o festes d'aniversari i també prendre un cafè. FOTO: Cedida

Pintar ceràmica, creacions amb fang, amb paper matxé, scrapbook, manualitats, activitats al parc i jocs d'expressió corporal i d'improvisació és el que ofereixen els casals d'estiu de Color It. Una manera diferent i divertida de començar l'estiu per als més petits. A més, la teva creació te l'endús a casa! Color it t'ho posa fàcil i et posa a la disposició horaris flexibles perquè triïs el que millor et vagi, com per exemples escollir anar-hi tot el dia o només una franja horària (matí o tarda). Més informació sobre els casals d'estiu.

Altres serveis:

- Servei de cafeteria amb productes sense gluten i naturals;

- Festes d'aniversari al local o les organitzen a casa teva

- Activitats extraescolars

- Activitats a les escoles

- Tallers per a nens, nadons, adults i gent gran

- Activitats dirigides per hores

Apropa't a l'art des de ben petit

Diverteix-te amb els tallers d'art a Pou d'Art. FOTO: Cedida

Endinsar-se en el món de l’art des de ben petit és una forma de garantir una riquesa personal que queda per sempre. A Pou d'Art pots fer tallers de dibuix, pintura, expressió plàstica, la plàstica dels artistes, còmic i il·lustració, costura,…També pots celebrar la teva festa d’aniversari! I ara és el moment d’inscriure’t als tallers d’estiu.

Pou d’Art ofereix l’opció de matí per als mes petits i els joves de la família, i l’opció de tarda on podeu coincidir els adults amb els vostres fills, cadascun fent el taller que més us agradi. Per les tardes teniu l’opció de fer tallers d’un dia.

Vine a redescobrir-nos!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem