'Cacera' de tions i més activitats per als infants durant el cap de setmana

Propostes per gaudir de Sant Cugat aquests dies amb els petits de Casa

Un cap de setmana més, els infants són els protagonistes de bona part de les activitats que es programen a Sant Cugat. Unes propostes que tenen el Nadal com a eix vertebrador, però que també compten amb cinema, literatura i molt més!

El Nadal ja s'acosta

Ja es pot patinar a la pista de gel. FOTO: Lali Álvarez

Ara que Nadal és a tocar, hi ha diferents propostes pensades per als més petits per gaudir d'aquests dies en família. Una de les més novedoses a la ciutat, una "cacera" de tions al bosc de Volpelleres que es farà diumenge al matí. Ja teniu el vostre?

D'una banda, es pot aprofitar per patinar a la pista de gel ubicada al carrer de Josefina Mascareñas. Igualment, es pot passejar per la Fira de Nadal a la plaça d'Octavià on trobareu tot el que us fa falta per decorar el Nadal. I també són dies per recórrer Sant Cugat i els seus comerços amb el trenet Sant Cugat Express!

Nous mons

'Thor: la llegenda del martell màgic'

A més de les propostes nadalenques, durant el cap de setmana hi ha previstes altres activitats per deixar volar la imaginació.

Dissabte, per exemple, es pot participar del taller L'Ot, el paperot, i el seu arxiu, per aprendre quins són els documents que guarda la ciutat.

Més tard, es pot viatjar amb els contes que inunden la Biblioteca Central Gabriel Ferrater amb L'Hora del Conte. A partir de les 12 hores, Refugi de contes amb la Cia. Patawa.

I diumenge, nova proposta del cicle de Cinema en família a Cinesa. Aquest més es projecta Thor: la llegenda del martell màgic.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem