Cap de setmana amb dues festes per als més petits

Com cada cap de setmana el TOT us ofereix una sèrie de propostes perquè gaudiu de Sant Cugat amb els més petits

L'últim cap de setmana de novembre arriba amb diverses activitats per als més petits. La sisena edició del festival Petits! Grans! Llibres! i la festa major del barri de Coll Favà seran els dos plats forts dels dos dies de descans setmanal. 

Petits! Grans ! Llibres!

Imatge de 5è Festival Petits! Grans! Llibres! al Claustre. FOTO: Lali Puig

La sisena edició del festival Petits! Grans! Llibres! arrenca aquest dissabte 28 de novembre. La cita, que s'ubicarà per primera vegada al Mercantic, comptarà amb diverses activitats per a totes les edats. Conta-contes, espectacles musicals, tallers familiars estimulants, entre moltes altres ompliran l'agenda d'aquest festival.

Petits! Grans! Llibres se celebrarà dissabte 28 de 10:30 a 14:30 i de 15:30 a 19:30 i diumenge 29 de 10:30 a 14:30. Per a més informació de tota la programació i la venda d'entrades podeu accedir a a la pàgina web de l'Institut de la Infància, organitzadors de l'acte. 

Festa Major de Coll Favà

La festa es concentrarà en el passeig de Francesc Macià. FOTO: Lali Puig

El barri de Coll Favà celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major. Al llarg del passeig de Francesc Macià hi haurà diverses activitats per a tots els gustos i edats.

Pel que fa als més petits, dissabte 28 podran gaudir de castells inflables, tallers de pintura facial i conta-contes. A banda del mercat d'artesans que hi haurà durant tota la jornada al passeig. Les activitats seran entre les 11h del matí i les 22h de la nit.

La festa continuarà diumenge 29 amb una xocolatada, sense gluten, a les 10:30 del matí, una desfilada floral i un gran sorteig de regals entre tots els assistents. 

Més activitats

L'activitat de l'Abacus és una oportunitat perquè pares i fills juguin junts amb una joguina de Leolandia. FOTO: Arxiu

Un dissabte més arriben els tallers creatius de la mà de l'Abacus. Dissabte a partir de les 12, l'establiment oferirà una sessió més dels 'Dissabtes Infantils'.

Aquesta vegada, els més petits hauran de crear i decorar les seves joguines de cartró. L'activitat, que és gratuïta, està recomanada a nens i nenes a partir de 4 anys.

Finalment, diumenge 29, l'aventura dels 'Pingüins de Madagascar' arriba a la sessió de cinema familiar en català al Cinesa. La pel·lícula s'emetrà a les 12h del migdia i té un preu de 4 euros per persona.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem