Cap de setmana cultural per als més petits

L'hora del conte, espectacles i tallers, algunes de les propostes del TOT per gaudir del cap de setmana a Sant Cugat amb els més petits

El cap de setmana arriba carregat d'activitats per gaudir amb els més petits de la ciutat. El TOT us proposa diversos plans perquè ho passeu d'allò més bé.

Propostes culturals

L'espectacle 'Wanikan' potenciarà la imaginació dels més petits. FOTO: Cedida

Com ja és habitual, Sant Cugat ofereix diverses propostes culturals adreçades als més petits, cada cap de setmana. 

Dissabte, 7 de nombre, a partir de les 12:00h, la biblioteca de Volpelleres, Miquel Batllori, acull l'hora del conte en anglès: 'Gina Ginger & Charlie Chives'. El conte, que és gratuït, va a càrrec de kids & Us School of English.

El mateix dissabte, a les 12:00 també, la llibreria Alexandria oferirà la lectura del conte 'Olivia i Violeta' a càrrec de la il·lustradora del conte, Montse Casas.

Ja a la tarda, a partir de les 18:30, a l'Escola Municipal de Música, Victòria dels Àngels es representarà l'espectacle infantil 'Fantasmades rimades'. L'activitat que és gratuïta i té aforament limitat anirà a càrrec de Núria Albertí, especialitzada en tallers de poesia per al públic infantil, i de la Coral Infantil de l'Escola de Música. 

Diumenge 8 de novembre, la Compagnie 4hoog oferirà l'obra de teatre infantil 'Wanikan' al Casal de Mira-sol. L'obra, recomanada a nens i nenes d'entre 3 i 5 anys, realitzarà dues representacions, una a les 17:00 i l'altra a les 18:45, i té un preu de 6 euros per persona.  

Creativitat

La creativitat és molt important en la infància. FOTO: Cedida

Si els petits de casa són d'allò més creatius, potser els ve més de gust una d'aquestes dues opcions:

Dissabte a partir de les 12, l'Abacus realitzarà un nou taller de 'Dissabtes infantils'. Aquest cop els més petits podran crear el seu propi món marí. L'activitat és gratuïta i està adreçada a nens i nenes majors de 5 anys.

Ja a la tarda, a partir de les 16:30, el Punt Verd del Centre oferirà un taller creatiu. A partir dels materials reciclats, els més petits constuiran el seu autoretrat. El taller creatiu 'Aquí sóc jo' va a càrrec del Taller Triangle, és gratuït i està recomanat per nens i nenes majors de 6 anys.

17è Cros Ciutat de Sant Cugat

En el cros del 2014 hi van córrer 4.119 escolars. FOTO: Lali Puig

Diumenge 8 de novembre se celebra el 17è Cros Ciutat de Sant Cugat. Durant tot el matí, el parc de la Pollancreda acollirà aquesta tradicional cita que compta amb milers de nens i nenes de totes les escoles de Sant Cugat.

Si us agrada veure l'emoció que es respira, durant tot el matí, entre els pares i els petits de casa no us perdeu aquesta jornada. El TOT estarà present a la cita per informar de tot el que passa i captar els millors moments. Unes imatges que podreu veure els següents dies a través del web. 

 
Comentaris

Destaquem