Cap de setmana d'espectacles i tallers per als més petits

Com cada cap de setmana el TOT us ofereix una sèrie de propostes perquè gaudiu de Sant Cugat amb els més petits

Un cap de setmana més, Sant Cugat s'omple d'activitats per a totes les edats. Els més petits podran gaudir d'espectacles, tallers de manualitats i moltes coses més. 

Un cap de setmana cultural

Osset meu & The Soundbox es representarà diumenge a la Casa de Cultura. FOTO: Cedida

Dissabte 23 l'Esbart de Sant Cugat acollirà un espectacle infantil, adreçat a nens de 0 a a 3 anys. 'Nas de Barraca' a càrrec de Troc de Retruc, presentarà amb música i teatre el Conill Tafaner i als seus amics. L'espectacle començarà a les 11:00h del matí i el seu preu és de taquilla inversa. És a dir, que els assistents pagaran a la sortida de l'espectacle, en funció del que els hagi semblat l'obra. 

El mateix dissabte, a les 12:00h del migdia, l'Associació Astronòmica Sant Cugat-Valldoreix impartirà un taller d'iniciació a l'observació del cel. Durant l'activitat, que es realitzarà al Casal de Torreblanca, els infants i joves construiran els seus propis kits individuals de telescopis

També dissabte a les 12:00h l'Abacus oferirà una nova sessió de 'Dissabtes infantils a l'Abacus'. En aquest cas es tracta del conte en anglès 'Little Red Riding Hood', en el qual els més petits podran passar una estona divertida aprenent anglès.

Finalment, diumenge 24, la Casa de Cultura acollirà l'obra de teatre 'Osset meu & The Soundbox'. L'espectacle, adreçat a nens i nenes de 0 a 3 anys, és una experiència sensitiva i auditiva a càrrec de Bruc Brothers Company. El preu de l'espectacle, que començarà a les 11:00h del matí, és de 6€ per persona.

 
Comentaris

Destaquem