El primer contacte amb l'educació cuidat al detall

ESPAI PUBLICITARI. A la Llar d'Infants La Mainada prioritzen la part emocional dels infants i els encaminen cap a un aprenentatge ple amb la millor estimulació

Des de fa prop de 30 anys la Llar d'Infants La Mainada ofereix un tracte diferencial als més petits.

En aquesta escola bressol, situada al centre de Sant Cugat, els infants, des del 4 mesos a 3 anys, són estimulats i encaminats cap al millor dels aprenentatges.

Tot i que es tracta d'una edat molt primària en l'aprenentatge, com més ben estimulats estiguin els infants en la seva primera etapa de la vida més capacitats podran desenvolupar al llarg d'aquest.

I això a La Mainada ho tenen clar. Per això mateix, el seu objectiu principal passa per prioritzar la part emocional de l'infant. El seu aprenentatge el basen en el joc, la manipulació i el descobriment. Tres aspectes claus i molt enriquidors en els primers anys de vida d'una persona.

A més, a La Mainada realitzen diverses activitats durant el curs escolar per potenciar les capacitats dels nens. Sortides al teatre, a la granja, pel poble, anglès, natació, música o colònies, formen part del dia a dia d'aquesta Llar d 'Infants.

Pel que fa a l'alimentació, aspecte imprescindible a l'hora de triar una escola bressol, a La Mainada compten amb cuina pròpia, des d'on s'elaboren cada dia els menús per als alumnes.

A més, amb l'objectiu d'adaptar-se al màxim a les famílies, aquelles que ho volen poden comptar amb una alimentació ecològica per al seu fill o filla.

A La Mainada els infants realitzen tot tipus d'activitats com anglès, música, natació i sortides. FOTO: Cedida
Més informació
 
Comentaris

Destaquem