Els 6 establiments infantils que et sorprendran

El nombre de menors que viuen a la ciutat suposa que el municipi organitzi activitats pensades especialment per a ells

Sant Cugat és el municipi amb l'índex de natalitat més alt de Catalunya i el segon a Espanya, a més de ser la ciutat a la qual més infants resideixen. I és que els menors de 18 anys representen una quarta part de la població dels 90.000 habitants. El nombre de menors que viuen a la ciutat suposa que el municipi organitzi activitats pensades especialment per a ells, a banda de tenir un nodrit establiments comercials, escoles, centres de salut per ajudar en la criança dels infants. Fem un repàs de les més representatives:

Agora Patufet: Una finestra oberta al món

L'escola treballa pel desenvolupament afectiu, emocional, crític i creatiu dels infants FOTO: Cedida

L'escola infantil Agora Patufet té més de 45 anys d'experiència formant als nens i nenes de Sant Cugat dels 0 als 5 anys. L'escola, que s'ubica en ple centre de la ciutat, compta amb alumnes provinents d'11 nacionalitats i destaca pel seu projecte multilingüe en anglès, català, castellà i xinès. A les seves aules es fomenta un programa que desenvolupa la intel·ligència emocional, l'educació musical i diverses activitats com ara psicomotricitat i natació, entre d'altres.

Més info: Agora Patufet

Telèfon: 93 589 84 85

De Mammalia: Criança respectuosa

L'establiment està especialitzada en la criança respectuosa amb els infants i l'entorn en el qual es desenvolupen FOTO: Cedida

Aquest establiment, ubicat a pocs metres del Monestir, és un espai d'acompanyament per a pares i mares conscienciats en una criança respectuosa amb els seus fills i l'entorn en el qual es desenvolupen. A la botiga podràs trobar productes ecològics i altres productes relacionats amb la puericultura com roba, portabebès, alimentació i bolquers de tela, entre molts d'altres.

De Mammalia també disposa d'un ampli espai per a tallers i cursos en el que compartir experiènciesinquietuds entorn la maternitat i la paternitat.

Més info: De Mammalia

Telèfon: 93 144 44 80

LuNiSka: Un racó dedicat a la felicitat dels més petits

LuNiSka està especialitzada en puericultura FOTO: Cedida

Volem presentar-vos LuNiSka, la nova botiga de puericultura a Sant Cugat. Un espai acollidor de 500 m² on hi trobareu tot pels més petits: mobiliari infantil de fusta, una selecció de cotxets exclusius, cadires de seguretat per al cotxe, joguines educatives de fusta i tota mena d'accessoris per a la mare i el nadó - tenen molt en compte que tots els productes s'adaptin a les normatives de seguretat més exigents i siguin fruit d'un procés sostenible. A més, tenen serveis que van més enllà dels productes físics: ofereixen cites personalitzades amb horaris flexibles, fan llistes de naixement i de regals, tallers i moltes coses més! Per a la vostra comoditat us poden atendre en alemany, francès, anglès, castellà i català.

Més info: LuNiSka

Telèfon: 93 151 45 14

Qguay Park: Diversió assegurada

Al Qguay podràs celebrar les festes d'aniversari dels teus fills FOTO: Cedida

Qguay és el primer espai d'oci destinat a les famílies a Sant Cugat. Amb 7 anys d'història a la ciutat, Qguay ofereix tot tipus de serveis: des de canguratge fins a esplais per a nens passant per festes temàtiques, tant dins com fora del seu ampli local. Piscines de pilotes, pistes de futbol, circuits, minidiscoteca, espai de jocs per a nadons, són algunes de les propostes on els teus fills s'ho passaran d'allò més bé. A banda i amb l'objectiu que tota la família participi de la festa, Qguay disposa d'un nou servei: restaurant amb terrassa i una cuina amb una oferta gastronomica per grans i petits.

Més info: Qquay Park

Telèfon: 93 576 41 03

Somriures de Sant Cugat: Experimentació i observació

El centre li dóna importància també al joc com a eina educativa important FOTO: Cedida

Somriures de Sant Cugat és una escola bressol per a infants de 0 a 3 anys que basa el seu projecte educatiu en l'experimentació, l'observació i la manipulació. Centra la seva ensenyança en una activitat conjunta i compartida, amb l'objectiu d'assegurar que l'infant vagi coneixent progressivament el món que l'envolta. L'escola afavoreix l'entorn per tal que els alumnes puguin superar amb èxit, tots aquells reptes que dia rere dia poden anar trobant, tot creant una imatge de si mateixos positiva i que es fonamenta en la seguretat en les seves capacitats.

Així mateix, el centre li dóna molta importància al joc com a eina educativa, ja que a través d'ell els nens i nenes exploren l'entorn tot adquirint les eines necessàries per al seu desenvolupament tan importants en aquesta primera etapa de la vida.

Més info: Somriures de Sant Cugat 

Telèfon: 628 69 45 97

Juguettos: Joguines per a totes les edats!

La botiga Juguettos està ubicada al carrer Major, a pocs metres del Monestir. FOTO: Cedida

A Juguettos no trobaràs només joguines per als més petits de la casa, disposen d'un ample de catàleg de productes que també contemplen als pares i mares. Patinets elèctrics, rellotges intel·ligents i jocs de taula també tenen cabuda a la botiga. A més, un dels valors afegits és el servei que ofereixen: si no tenen el producte que busques, te'l poden demanar perquè no t'hagis de quedar sense ell.

Més info: Juguettos

Telèfon: 93 019 00 99

Més informació
 
Comentaris

Destaquem