Els plans del cap de setmana per als més petits de casa

Com cada cap de setmana el TOT us ofereix una sèrie de propostes perquè gaudiu de Sant Cugat amb els més petits

L'últim cap de setmana de gener arriba a Sant Cugat amb algunes propostes culturals adreçades als més petits. Tot i això, la ciutat es prepara per a la celebració de Carnestoltes, que tindrà lloc el pròxim cap de setmana del 5 al 7 de febrer. El ball de gitanetes, o els carnestoltes dels districtes, com mira-sol i Les Planes, d'entre altres activitats, faran d'aquell cap de setmana, els 3 dies de la disbauxa a Sant Cugat.

Per això mateix, les propostes que arriben aquest cap de setmana a Sant Cugat són més tranquil·les. Tallers de manualitats i l'hora del conte, són les activitats principals del cap de setmana. 

Activitats culturals

Biblioteca de Volpelleres. FOTO: Artur Ribera

La primera activitat tindrà lloc aquest dissabte 30 de gener. Un cap de setmana més, l'Abacus ofereix una jornada de manualitats. En aquest cas, els més petits realitzaran diverses activitats relacionades amb carnaval. 'Carnival Arts & Crafts in english' començarà a les 12:00 hores del migdia i és gratuït.

El mateix dissabte, a les 12:00 hores també, la Biblioteca Municipal Miquel Batllori, situada a Volpelleres acollirà una nova sessió de l'hora del conte. De la mà de Helen Doron, els més petits coneixeran la història de 'Giraffes can't dance'. L'activitat està recomanada per a nens i nenes a partir de 5 anys i té places limitades.  

Can Ninot oferirà l'obra de titelles de 'El Patufet'. Com cada cap de setmana, hi haurà una doble representació. La primera, dissabte 30 a les 18:00 i la segona, diumenge 31 a les 12:00. L'entrada té un preu de 7€ per persona. 

 
Comentaris

Destaquem