En marxa el concurs de dibuixos de la 59a Marxa Infantil

La Marxa Infantil està prevista pel dia 2 d'abril, però en cas que s'ajorni se celebrarà el dissabte 8 d'abril

La Marxa Infantil, organitzada pel Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC), ja escalfa motors. La 59a edició d'aquesta tradicional cita tindrà lloc el diumenge, 2 d'abril. Tot i això, en cas que s'hagués de suspendre per la pluja, se celebraria dissabte 8. 

Una vegada més, l'entitat ha posat en marxa el tradicional concurs de dibuixos per tal d'escollir una il·lustració que llueixi a la samarreta i al cartell de la 59a Marxa Infantil de Regularitat 2017.

El concurs ja està obert a tots els nois i noies de totes les escoles en edats compreses entre els 7 i els 12 anys; el tema haurà d'estar lligat a la Marxa i a la natura, i cada participant podrà presentar un únic dibuix. En el dibuix només es podran utilitzar tres colors, tant primaris com secundaris. El format ha de ser de DIN A4 (preferiblement vertical i en paper de dibuix) i hauran d'anar signats per darrere amb nom, cognom, edat i nom de l'escola.

Els dibuixos s'hauran de lliurar a la seu del CMSC, (carrer de Sant Bartomeu, 11) de 17.00 h a 21.00 hores de dilluns a divendres i el darrer dia d'admissió és el divendres 27 de gener.

La setmana del 15 de febrer es donaran a conèixer, a través de les seves escoles, els dibuixos guanyadors, un per la samarreta i l'altre pel cartell.

A més, a part dels guanyadors, els 20 dibuixos finalistes quedaran exposats o la pàgina Web de la Marxa Infantil.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem