Esgotats part dels abonaments per als Petits Camaleons

Encara es poden adquirir diferents tipus d'entrades per gaudir del festival musical

Quan falta més d'un mes per a la celebració del Festival Petits Camaleons, els abonaments prèmium de diumenge, i els abonaments de cap de setmana + hotel estan exhaurits. Amb tot, encara es poden adquirir entrades senzilles i bàsiques per diumenge, i abonaments per dissabte, a més d'entrades per al concert inaugural de Ramon Mirabet la nit de divendres a les 21.30 hores.

El Festival Petits Camaleons se celebra a Sant Cugat del Vallès del 5 al 7 d'octubre. La setena edició del festival de música per a nens i nenes compta amb Jarabe de Palo i Els Catarres com a caps de cartell, i en total gairebé una quarantena de grups passaran per Sant Cugat per oferir concerts de trenta minuts al públic més infantil. Un centenar d'espectacles protagonitzats, entre altres, per Ramon Mirabet, Buhos, Quimi Portet, Obeses i El Petit de Cal Eril.

Més info: Jarabe de Palo i Els Catarres, caps de cartell del Petits Camaleons


El Petits Camaleons està impulsat pel periodista musical Albert Puig i compta amb l'organització de l'Ajuntament de Sant Cugat i el Teatre-Auditori. Les entrades encara es poden adquirir mitjançant el web del festival o del Teatre-Auditori de Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem