Les notícies infantils més destacades del 2015

El 2015 ha estat també, per als més petits de la casa, un any per recordar

El 2015 ha estat un any carregat de notícies i activitats referents als més petits de casa. Han estat moltes, les ocasions en les quals els més petits heu estat els protagonistes. Al mes d’abril, la 57a edició de la Marxa Infantil va comptar amb la participació de 2.600 nens i nenes.

O els més de 4.000 nens i nenes que van participar en la 17a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat, celebrat el passat 8 de novembre. El Parc de la Pollancreda quedava, un any més, petit.

Un altre èxit de convocatòria ha estat el del sisè festival de Petits! Grans! Llibres! Tot i ser la primera vegada que se celebrava al Mercantic, la cita va comptar, durant tot el cap de setmana del 28 i 29 de novembre amb centenars de nens i nenes. Per cert! l’Institut de la Infància, que és qui promou el festival, començarà el 2016 amb una nova seu que se situarà a la rambla de Can Mora, número 11.

I el festival Petits Camaelons! Un cap de setmana ple de música i concerts per als més petits de la casa al Teatre-Auditori i els seus voltants, dos dies plens d'activitats i propostes per als petits i la família.

Una de les principals novetats del 2015, també, és la inauguració, a  l’octubre, de la Biblioteca de Volpelleres, un espai que compta amb un Living Lab, des del qual es poden fer coses de robòtica, impressions en 3D... i molt més.

I la iniciativa de l’Ajuntament de renovar i instal·lar parcs infantils per tot el municipi, per assegurar que tothom tingués a prop un parc? En fi, un any ple d’èxits i novetats per a vosaltres. Esperem que el 2016 sigui de l’estil que el passat!

 
Comentaris

Destaquem