Les propostes del cap de setmana per als més petits

Titelles, espectacles infantils i tallers familiars són algunes de les propostes per aquest cap de setmana.

El cap de setmana del 14 i 15 de novembre hi ha moltes activitats per fer en família. El TOT et fa un recull d’algunes d’elles. Per a conèixer més activitats i activitats de la setmana vinent, podeu consultar la secció d'activitats del web del TOT.

Circ

Teniu temps fins dilluns 16 per gaudir dels espectacles del circ “Inimitable” al Parc de Can Vernet. Teniu moltes oportunitats per veure aquesta entretinguda funció, que de ben segur que deixarà a grans i petits amb la boca oberta. Divendres: 18 h. Dissabte: 17 h., i 19:30 h. Diumenge: 12 h., 17 h. i 19:30 h. El preu de l’entrada és de 8 € per a infants i 10 € per a adults.

Tallers

Els llibres poden ser una bona porta d’entrada a coneixements diversos com pot ser la ciència. En el taller familiar “L’univers a la mà” (dissabte 14 a les 12 h. a la biblioteca de Volpelleres), Anna Medina ens proposa comunicar el valor de la ciència i el coneixement científic a través de la narració. Cal que els infants vagin acompanyats d’un adult.

I pels amants de les manualitats, el Museu del Tapís Contemporani acull, dissabte a les 11:30 h. el taller “Teixim contra la violència” en motiu del Dia Internacional contra la violència de gènere. I també el dissabte, de 10:30 h. a les 12 h. l’Abacus acull una Gymboree per a pres i mares amb els seus nadons. Un taller de massatge infantil, estimulació sensorial, jocs i cançons per afavorir el vincle afectiu entre pares i fills.

Cultura

Les titelles seran les protagonistes del cap de setmana FOTO: Cedida

Com cada cap de setmana, la Cia. Tian Cusidó ofereix un espectacle de titelles. Aquest dissabte (a les 18 h.) i diumenge (a les 12 h.) representaran l’espectacle “Diggi-Daggi” (preu: 7 €) a Can Ninot. I per als més petits, diumenge a les 11 h., 12 h., 13 h. i 16 h. l’espectacle “Little Night (al Teatre-Auditori) els farà interactuar amb una sèrie d’elements amb la finalitat d’estimular els seus sentits.

 
Comentaris

Destaquem