Manualitats: Fer caixetes amb forma de Minions per amagar secrets

Vols fer una manualitat amb Minions? Si ets seguidor incondicional d’aquests petits personatges grocs, segur t’agradarà poder elaborar-lo tu mateix

Material:

  • Rotllos de paper higiènic o de cuina
  • Goma eva: groga, blava, negra, blanca i gris
  • Silicona o cola
  • Tisores o cúter
  • Retolador negre

Pasos a seguir

Imatge de rotllos de paper de water FOTO: Cedida

Pas 1 El primer pas serà tallar el tub de cartó a la mida en què vulguis la capseta en forma de Minion. Així doncs, en cas que sigui un rotllo de paper de cuina, podràs fer diversos Minions, mentre que si és de paper higiènic, només en tindràs per un. En qualsevol dels casos, hauràs de dividir el tub en dues parts per separar el que serà la tapa de la base de la caixa. Per a això, hauràs de traçar amb llapis una línia una mica més amunt de la meitat del rotllo de cartó. A continuació, ajudant-te d'un cúter, hauràs de realitzar un tall seguint la línia que acabes de marcar, de manera que tindràs el tub dividit en dues parts: una més gran que l'altra.

Pas 2 Ara, hauràs de començar retallant un tros de goma eva o foami groc prou gran per embolicar els dos trossos del tub de cartó. No obstant això, serà molt important que a l'hora d'enroscar no facis coincidir la goma eva amb el cartó, sinó que en el cas de la tapa hauràs de deixar marge per la part inferior del cartó, mentre que a la base el foami ha de quedar més curt que el cartó (veure imatge). L'objectiu d'aquest pas serà aconseguir que la tapa encaixi a la base a la perfecció.

Pas 3 A l'hora d'enganxar el foami amb el cartó per folrar la caixa i convertir-lo en el cos del Minion, podràs fer servir silicona calenta o freda, així com cola líquida instantània, com prefereixis. Els pares hauran de vigilar en aquest pas, per tal que no us feu mal amb la cola (cremada) o es pugui quedar adherida als dits.

Pas 4 Així mateix, serà important que facis una tapa i una base per a la caixa en forma de Minion -o pel contrari, tot el que fiquis a la caixa caurà per sota- amb goma eva. Així doncs, el més senzill serà posar cua a la base i col·locar-la sobre un tros de foami groc, l'enganxem i després retallem la goma eva sobrant amb l'ajuda d'unes tisores o un cúter.

Pas 5 El següent pas serà fer la roba i la resta de complements del Minion. Per això, hauràs de dibuixar un peto o calceta -el vestit que vesteixen els Minions- sobre goma eva de color blau. Per a això, hauràs de traçar una figura semblant a la que t'adjuntem en la imatge d'aquest pas. Una vegada la tinguis retallada, podràs dibuixar amb un retolador blau sobre el foami els detalls de la roba, com ara butxaques o costures. També podràs tallar un altre petit tros de goma eva blava per fer la butxaca central del vestit del nostre entranyable personatge.

Pas 6 Seguidament, hauràs de tornar a fer servir la silicona o cola per enganxar el vestit al cos del Minion. Et recomanem que comencis per la part ampla, és a dir, el que vindrien a ser els pantalons i acabis després amb els tirants, que hauran de quedar arran de la vora.

Pas 7 Ara ja serà el moment de fer l'ull o ulls del Minion, segons el personatge originari de la pel·lícula vulguis construir. Per a això, caldrà foami de color blanc, negre i gris i dibuixar:

  • Un cercle petit negre (o dues) per l'iris de l'ull.
  • Un cercle mitjà blanc (o dues) per a la part central de l'ull.
  • Un cercle gran gris (o dues) buit en el mitjà que servirà com a muntura de les ulleres.
  • Una tira llarga negra que es convertirà en la cinta que subjecta les ulleres. D'aquesta manera, ja podràs muntar l'ull i enganxar-lo al voltant del cap del Minion, novament amb la silicona o cola.

Pas 8 I llest! Aquest serà el resultat de la teva capseta en forma de Minion feta amb tubs de cartó. Un treball manual molt senzill i divertida que segur agradarà a tots.

Intenta que els materials quedin ben enganxats FOTO: CedidaEn aquesta treballa manual s'utilitza silicona o similar FOTO: CedidaSegueix les instruccions marcades FOTO: CedidaEl pantaló del Minion FOTO: CedidaEl Minion a punt d'acabar FOTO: CedidaImatge dels que seran els ulls FOTO: CedidaEl Minion acabat FOTO: Cedida
Més informació
 
Comentaris

Destaquem