Perquè serveix la Festa de Tardor?

La Festa de Tardor recull un extens programa amb mostres de dansa, concerts, demostracions i tallers, fins a arribar a les més de 30 activitats

La Festa de Tardor, que se celebra a Sant Cugat des de fa 41 anys, serveix per ensenyar tot el potencial de les entitats que hi ha al municipi. Aquestes associacions reuneixen un grup de gent d’edats diferents i de pensament molt divers entorn interessos socials, culturals, esportives i mediambientals, entre d’altres.

La Festa de Tardor recull un extens programa entre aquest dissabte i aquest diumenge, 22 i 23 d’octubre, amb mostres de dansa, concerts, demostracions i tallers, fins a arribar a les més de 30 activitats. A més, aquest aparador de les entitats, que aquest any té com a lema “40 anys cantant les quaranta”, té una part de reivindicació que es llegeix a través del manifest

La Festa de Tardor es dividirà entre el dissabte, que estarà centrat en les entitats de cultura popular i tradicional, que mostraran la seva tasca a la ciutat, mentre que diumenge, entitats, associacions i altres mostraran la seva feina a la mostra de la plaça d’Octavià.

Si voleu formar part d’alguna de les desenes d’entitats que conviuen a Sant Cugat, ara és el millor moment per anar visitar-les, conèixer tot allò que fan, informar-vos i fer aquelles preguntes que necessiteu saber i si us agrada, apuntar-vos. 

 
Comentaris

Destaquem