Propostes per gaudir amb els més petits de Sant Cugat

Els pròxims dies s'han previst diferents activitats familiars a la ciutat

Sant Cugat està immersa en la celebració de la Setmana Santa. Amb tot, l'activitat no s'atura i hi ha diferents activitats per gaudir dels pròxims dies en família. Unes activitats que el TOT recull a la seva agenda, i de les quals en destaca algunes perquè no us perdeu res.

Cap de setmana

El Celler Modernista de Sant Cugat acollirà una visita guiada FOTO: Cedida

L'acte familiar central del cap de setmana és la cantada de Caramelles de Pasqua als carrers i places de la ciutat el diumenge al matí. La Societat Coral La Lira i la Societat Coral La Unió Santcugatenca oferiran el seu repertori el diumenge al matí. També dilluns es podrà gaudir de la proposta.

D'altra banda, diumenge es pot participar de la visita guiada al Celler Modernista a les 12 hores. I tornen els titelles a Can Ninot, amb La llegenda de Sant Jordi.

I durant la setmana...

L'hora del conte sempre omple les biblioteques FOTO: Arxiu

Les propostes infantils i familiars continuaran durant la setmana vinent. Dimecres, dia 19, s'han previst dos tallers per a famílies amb nadons. El primer, Carícies literàries, a l'Escola Bressol Municipal Mare de Déu de Montserrat a les 17.30 hores. El segon, a les 18 hores, és La màgia de la llum i el color, i se celebrarà a l'Escola Bressol Municipal La Mimosa.

També dimecres hi ha prevista una nova sessió de l'Hora del Conte. Serà a la Biblioteca de Mira-sol a les 18 i 18.45 hores, i la proposta és Tothom fa caca i contes per l'estil. El rei i el mar tanca les propostes d'aquesta setmana a la Biblioteca de Volpelleres, amb una sessió de l'Hora del Conte a les 18 hores de dijous.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem