Sis propostes familiars per al cap de setmana

Comença el mes de juny amb diferents activitats pensades per als més petits

Torna el cap de setmana a Sant Cugat, el primer del mes de juny, i amb ell tornen les propostes familiars per gaudir d'aquests dies de lleure. Unes propostes que el TOT recull a la seva agenda i de les quals te'n destaca sis perquè no us perdeu res!

Tallers infantils

El cap de setmana arriba amb diferents propostes. La més destacada, la nova edició del Pícnic musical, enguany, amb aires dels Balcans. La cita és el diumenge, 4 de juny, a partir de les 12.30 hores, als Jardins del Monestir. Una activitat per gaudir en família amb la música de Balkumbia (13 hores) i Fanfarrai (14.30 hores). A més, hi haurà un taller de decoració de panderetes a partir de les 12.30 hores per als més petits!

Abans, però, dissabte hi ha diferents tallers per als més petits. El primer, a les 10 hores, a Comaxurros. Aquesta setmana proposen Gotets dolços, perquè els nens i nenes d'entre 4 i 12 anys aprenguin a decorar dolços. Es faran dos torns, a les 10 i les 11.15 hores, i cal reserva prèvia (10 euros).

El mateix dia, al Casal Torreblanca, es fa el taller gratuït Dibuixem els estels i les constel·lacions, a les 11 hores. Un taller gratuït a càrrec d'Explora 360.

Més propostes

One Piece Gold

També dissabte es pot gaudir de la visita teatralitzada Deixeu parlar els capitells..., ells ho saben tot!, al Claustre del Monestir. La visita, gratuïta, està pensada a partir dels 5 anys, i començarà a les 12 hores.

Ja diumenge, hi ha una nova jornada de Vintage Fest al Mercantic. A partir de les 9.30 hores, parades d'objectes de segona mà i antiguitats ompliran els patis del recinte.

I per acabar el cap de setmana familiar, nova proposta del cicle de Cinema en família amb la projecció de One Piece Gold, a les 12 hores a Cinesa. Pensada a partir dels 7 anys, la projecció es farà en català, i el preu de l'entrada és de 4 euros.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem