Sis propostes per gaudir de Sant Cugat en família

Activitats pensades per als més petits durant els pròxims dies a la ciutat

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat enmig de les vacances escolars, i les activitats no s'aturen a la ciutat. Especialment, no ho fan aquelles pensades per als més petits, i les seves famílies, per poder gaudir plegats d'aquests dies.

Divendres al vespre, el pati del Casal de Mira-sol acull un nou Vespre de Circ, amb Tandarica Circus, de la companyia Passabarret. Una proposta gratuïta que començarà a les 20 hores.

Coneixer l'arxiu de la nostra ciutat de la mà de la seva mascota, l'Ot del Paperot. FOTO: Cedida

Ja dissabte, el Museu del Monestir proposa una activitat artística a cegues: Sent el fang!. L'objectiu és crear una escultura a les fosques, i s'adreça a infants a partir dels 5 anys.

I diumenge, descobriu el passat vinícola de la ciutat amb la visita guiada al Celler Modernista. Comença a les 12 hores.

Ja durant la setmana, destaquem tres propostes més. La primera, el dimarts, és el taller Ot el Paperot i el seu arxiu. Una activitat pensada per a infants a partir dels 3 anys, que es realitza conjuntament amb el Museu del monestir i l'Arxiu Municipal.

Dimecres, la proposta és El claustre m'inspira... Art! Un taller artístic pensat a partir dels 5 anys, i gratuït, que començarà a les 18 hores.
La darrera proposta d'aquesta setmana és el taller de Mini Tapís que es farà al Museu del Monestir el dijous a les 18 hores. Adreçat a majors de 7 anys, l'activitat també és gratuïta.

 
Comentaris

Destaquem