contingut promocionat
kids & us L

 

Les Summer Fun Weeks, l'opció ideal per fer una autèntica immersió en anglès aquest estiu

Kids&Us us proposa un estiu ple de diversió i activitats dirigides en anglès amb les seves setmanes temàtiques durant els mesos de juliol, agost i les primeres setmanes de setembre

L'escola d'anglès Kids&Us ja ho té tot a punt i ha iniciat les inscripcions per a realitzar les seves Summer Fun Weeks, uns casals d'estiu on els infants aprendran anglès a partir de jocs i vivències que mai oblidaran. L'escola compta amb un excel·lent equip de professors que farà que els infants gaudeixin mentre aprenen anglès, un dels idiomes més parlats en tot el món i que més facilitats els donarà en el futur.

Les Summer Fun Weeks són setmanes temàtiques adreçades als infants entre 3 i 10 anys. En elles, els infants utilitzaran l'anglès com a element vehicular mentre juguen i fan activitats vinculades amb les temàtiques plantejades per l'equip de professors: faran d'exploradors a l'antic Egipte, viatjaran a països de parla anglesa com Austràlia o Escòcia, buscaran extraterrestres a les estrelles i faran de directors de les seves pròpies pel·lícules, entre altres.
 

Mesures higienicosanitàries durant els Summer Fun Weeks

A més, una de les prioritats de Kids&Us és la seguretat dels infants. És per això que es prendran totes les mesures higienicosanitàries recomanades per les autoritats competents i es farà especial èmfasi en la sensibilització de tot el personal docent.

Així doncs, si vols assegurar que els infants gaudeixin d'uns casals inoblidables i que aprenguin l'anglès jugant i deixant volar la seva imaginació, les Summer Fun Weeks són l'opció ideal.

Pots fer ja la reserva online a través de la seva pàgina web o enviant un correu electrònic per demanar més informació. D'altra banda, per qualsevol dubte pots posar-te en contacte al telèfon: 93 589 48 06.
 
 

 
Comentaris

Destaquem