Tornen les sessions de Zooteràpia al Casal de Mira-sol amb infants amb TEA

Les sessions fa tres anys que s'imparteixen, són quinzenals i en grups reduïts

El pròxim 14 d'octubre, l'Associació Catalana de Zooteràpia reprèn les sessions per a nens diagnosticats de TEA, trastorn de l'espectre autisme, al Casal de Mira-sol. Aquest serà el tercer any que l'associació imparteix aquestes sessions al Casal, que se celebren quinzenalment els dissabtes al matí de 10.30 a 13.30 hores.

En les sessions es treballa en grups reduïts, agrupant els nens i nenes en parelles o trios en funció de l'edat, objectius a treballar, interessos i afinitats. En les sessions intervenen tres gossos, de mides diferents, dos conills i una tortuga de terra, juntament amb material didàctic relacionat amb el món dels animals.

En aquestes sessions, com expliquen des de l'associació, es treballen objectius com la interacció social, habilitats motrius, comunicació verbal i gestual, hàbits d'autonomia social, comportaments desadaptats, habilitats cognitives.

Les persones que vulguin saber més sobre aquesta iniciativa, o vulguin participar-hi, poden contactar amb l'associació mitjançant la seva pàgina web www.zooterapias.com, o bé per correu electrònic a info@zooterapias.com.

Aquest és el tercer any que l'Associació Catalana de Zooteràpia, amb seu a Sant Cugat, imparteix aquests tallers, que s'iniciaven el gener del 2016. El TOT Sant Cugat els acompanyava en una d'aquestes sessions.



L'associació, fundada l'any 2009, treballa amb nens i nenes amb autisme infantil, però també treballen amb col·lectius amb discapacitat intel·lectual amb persones adultes, incloent-hi geriatria i malalties mentals, víctimes de violència de gènere (mares i fills) i col·lectius infantils amb síndrome de Prader Willi.



Normalment, ofereixen els seus serveis desplaçant-se a les entitats o associacions, tot i que també ofereixen sessions a domicili.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem