Tots els especialistes pediàtrics en el mateix centre

Tots els metges que visiten al centre provenen d’hospitals de prestigi internacional com la Vall d’Hebron, Sant Joan de Déu, o l’Hospital de Nens

El Centre Pediatria Can Mora, un referent en salut infantil des de fa més de 25 anys a Sant Cugat, ha posat en marxa unes noves instal·lacions, en les quals s’han ampliat els serveis pediàtrics que s’oferien fins ara amb un espai més ampli, còmode i integrant els darrers avanços mèdics. I és que el trasllat des del carrer de Sant Jordi fins a l’avinguda de Lluís Companys ha comportat que actualment s’ofereixin fins a 28 especialitats pediàtriques tant per a infants, com per a joves, dels 0 als 18 anys, i amb la voluntat de donar un servei de pediatria integral. Igualment, s’han ampliat els espais passant de 8 despatxos a un total de 24, les sales d’espera, que s’han diferenciat entre una sala per a visites pediàtriques generals, una altra per a les especialitats mèdiques i finalment la sala destinada exclusivament als nadons. 

En les noves instal·lacions, a més d’ampliar la plantilla de professionals mèdics, també s’ha estrenat una nova secció d’odontopediatria, amb dentistes provinents de l’Hospital dels Nens. Aquest nou servei està especialitzat en odontologia infantil, incloent-hi el departament d’odontonadons, per a petits de 0 a 3 anys.

El centre també ofereix serveis de clínica de fisioteràpia respiratòria, osteopatia, fisioteràpia funcional, radiologia digital i anàlisis clíniques infantils. A més, tots els metges infantils que visiten al centre santcugatenc provenen d’hospitals de prestigi internacional com la Vall d’Hebron, Sant Joan de Déu i l’Hospital de Nens.

600 m2 d'instal·lacions

L’equip de direcció del Centre Pediatria Can Mora. FOTO: Artur Ribera

Des de la nova ubicació, que ocupa una superfície de 600 m2 i es localitza en ple centre de la ciutat, el Centre Pediatria Can Mora manté el mateix ampli horari per a les visites mèdiques. A més a més, les urgències s’atenen de dilluns a divendres de les 8.00 a les 20.30 hores de manera ininterrompuda i els dissabtes de les 8.00 a les 13.30 hores.

Pel que fa als adults el Centre Can Mora, continua oferint serveis mèdics al carrer de Sant Jordi, número, 30, 32 i 37

Més informació
 
Comentaris

Destaquem