Vacances divertides!

Els més petits de casa teniu un munt d'opcions per gaudir del temps lliure

Ha arribat el mes d’agost! Temps de calor i temps de vacances! És el moment de gaudir del temps lliure, al costat de la família i els amics, i de poder fer aquelles coses que la resta de l’any és més complicat.

Molts segurament marxareu uns dies fora de la ciutat, de viatge o a la platja. I molts altres passareu les vacances a Sant Cugat. Sembla que no queden gaires coses a fer. Però sí.

Una de les més recomanables és aprofitar per anar a les piscines municipals.  Unes piscines que obren les seves portes tots els dies de la setmana, de dilluns a divendres d’11 a 19.30 hores, i els caps de setmana i festius d’11 a 19 hores. No teniu excusa!

Tampoc falten les propostes culturals amb les que gaudir mentre apreneu a fer coses divertides. unes propostes que arriben de la mà dels Museus de Sant Cugat. A més de les visites guiades, amb les que aprendreu molt, hi ha previstos dos tallers aquest mes d’agost. El primer, el dia 11, us ensenyarà què és el trencadís, i podreu fer la vostra peça d’art amb aquesta tècnica modernista. El taller comença a les 11.30 hores al Celler Modernista. Amb la segona activitat, L’arca de Noè i les seves bèsties, aprendreu a fer bestioles amb materials reciclats el dia 18 a 18 hores també al Celler Modernista.

Així que ja ho sabeu, no teniu excusa per no divertir-vos aquestes vacances!

 
Comentaris

Destaquem