contingut promocionat
moonz logo

 

 

Viu l'experiència Moonz, la nova clínica dental per a nens i nenes de Sant Cugat

La clínica dental ofereix un nou concepte que evita que els nens i nenes tinguin por a anar a dentista

La clínica dental Moonz, especialitzada odontopediatria i ortodòncia per a infants i joves a partir dels 6 anys, obre les portes a Sant Cugat el 12 de setembre a i ofereix un 20% de descompte en ortodòncia. A més, la primera visita i estudi en ortodòncia són gratuïts.

Una experiència divertida a la clínica dental Moonz

Els nens viuran una experiència divertida en un nou concepte de clínica dental infantil. En aquest centre el teu fill o filla sempre és atès pel mateix professional i aquest, a més, no va vestit de dentista, sinó que porta l'uniforme que a qualsevol nen li agradaria tenir. Quan estigui amb el teu fill al gabinet, recorrerà a diferents tècniques de joc per augmentar la diversió i reduir la seva por.

Compten amb un equip habituat a tractar amb nens i unes instal·lacions dissenyades perquè la seva experiència al dentista sigui una aventura. El grup ja ha tractat més de 40.000 pacients en tots els tractaments que ofereixen.

Ortodòncia per adults

A més, si ets adult i necessites un tractament d'ortodòncia, també pots venir a aquesta clínica dental. T'ofereixen un tractament d'ortodòncia invisible, amb brackets metàl·lics o de zafir i ortodòncia lingual.

Finançament sense interessos

Aquesta clínica dental ofereix també unes condicions molt atractives per a tots els seus tractaments. Fins a 48 mesos sense interessos (T.A.E: 0,00%).

Totes les facilitats perquè els teus fills o tu mateix/a puguin resoldre tots els seus problemes relacionats amb la salut i l'estètica bucal.

Demana hora al telèfon 93 575 64 80 i descobreix un nou concepte de clínica dental.

 
Comentaris

Destaquem