Ja es coneixen els nominats al premi Botifler de l'Any

L'organització juvenil de l'Esquerra Independentista, Arran Sant Cugat, ha fet pública la llista dels candidats

Els Mossos d'Esquadra, CatalunyaCaixa, Mercè Conesa, Pere Casajoana, Lobby silenciós, VOX, Bruno de Salvador i PP són els nominats als Premis Botifler de l'any 2014, que organitza Arran Sant Cugat. En aquesta ocasió els nominats han estat subdividits en tres grups i es votarà el pack sencer. Són els següents:
  • Pack AntiPAHtic: Mossos d'Esquadra, CatalunyaCaixa i Mercè Conesa. Per la seva gestió davant les demandes de la PAH de Rubí
  • Pakte pel silenci: Pere Casajoana i el lobby de veïns silenciosos, gràcies als quals s'ha trencat el Pacte per la Nit.
  • Pack AntiDona: VOX, Bruno de Salvador i PP, per estar en contra de l'avortament
Tots aquells que vulguin participar als Premis, podran emetre el seu vot a la Guitza, el divendres 6 de febrer, coincidint amb una xerrada sobre la unitat popular. Tots els participants entraran en el sorteig d'un regal. A diferència d'altres anys, en aquesta edició la votació no es farà via online.


Cartell dels Premis Botifler 2014

Guanyadors de les edicions passades:
2013: Mossèn Cahuana, per la polèmica que es va viure al Grup de Joves de la Parròquia, quan Cahuana va decidir fer fora dues persones per ser ‘homosexuals i no exercir el vot de castedat’.
2012
: La Sala Hoboken, per no ser "la nostra sala de concerts pública amb bucs d’assaig i un model de gestió ciutadana, sinó una discoteca on no tindran cabuda els grups locals".
2011: El regidor de CiU, Raül Grangé per "haver fet el salt d'ERC a un càrrec dins el govern de la ciutat".

 
Comentaris

Destaquem