Ja és Nadal a Sant Cugat

Aquest dimecres 3 de desembre hi ha hagut la tradicional encesa de llums de Nadal i ja cremen 175 mil bombetes LED

L'esperit nadalenc ja és present a Sant Cugat. 175 mil bombetes LED s'han encès aquest dimecres 3 de desembre per il·luminar els carrers de la ciutat amb motiu de les festes de Nadal. En un acte a la plaça d'Octavià. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha estat l'encarregada de posar en funcionament els llums davant de la mirada dels infants. Sant Cugat compta amb un total de 134 activitats per celebrar el Nadal.

Conesa ha destacat la importància de l'encesa de llums. "Aquest acte és important perquè ja significa l'inici del període de Nadal, i l'inici de les activitats d'una ciutat que confia amb les seves entitats per presentar el millor de les propostes culturals i esportives. Aquesta encesa posa bonica la ciutat també de manera sostenible amb els llums LED". 

Horaris d'encesa
Els llums de Nadal s’encendran cada dia entre les 17.30 i les 23.00 hores, a excepció de la nit i el dia de Nadal, el dia de Sant Esteve, Cap d’Any i el dia de Reis, que estaran encesos fins a les 2 de la matinada. Els llums col·locats als fanals s’encendran amb el mateix horari del fanal i s’apagaran transcorregudes 4 hores, per complir amb la normativa catalana de prevenció de la contaminació lumínica i el reglament d’eficiència energètica. L’últim dia d’encesa dels llums de Nadal serà el 6 de gener de 2015, dimarts.


La plaça ha quedat a les fosques i després s'ha il·luminat. FOTO: Artur Ribera

Enguany el xiprer de la plaça d'Octavià ha estat decorat amb boles de Nadal fetes pels avis dels casals de la ciutat i teixides amb la tècnica del ganxet. Conesa ha explicat que "s'uneixen generacions, els avis que han teixit les boles i els infants que han gaudit de l'encesa de llums". 


The Penguins han amenitzat l'acte. FOTO: Artur Ribera

L'acte ha acabat amb l’espectacle d’animació infantil “Reggae per Xics”, a càrrec del grup infantil The Penguins; i xocolatada per a tothom.

 
Comentaris

Destaquem