Josep Lluís Núñez evita, de moment, la presó

Josep Lluís Núnez, condemnat dijous a sis anys de presó pel "cas Hisenda", no entrarà a la presó com a mesura cautelar

El Fiscal del "cas Hisenda" ha sol·licitat aquest divendres que li sigui retirat el passaport al constructor i propietari de bona part dels terrenys de Torre Negra, Josep Lluís Núñez. Igualment, i de manera cautelar, el Fiscal ha demanat que Núñez es presenti cada 15 dies al jutjat.

Aquestes mesures cautelars s'han presentat divendres al matí davant l'Audiència de Barcelona i permetrien que el constructor evitès entrar a la presó de manera preventiva.

Les mateixes mesures s'han demanat pel seu fill, Josep Lluís Núñez i Navarro, i per l'assessor fiscal del grup constructor de la família, Salvador Sánchez Guiu.

Pel que fa a la resta d'imputats pel "cas Hisenda", el Fiscal ha demanat presó per l'ex-cap d'Hisenda a Catalunya, Josep Maria Huguet, i pels dos ex-inspectors d'Hisenda, Álvaro Pernas i Manuel Abella, davant el risc de fuga d'aquests.

Després de la sol·licitud de mesures cautelars per part de la Fiscalia, i d'escoltar les defenses dels vuit principals imputats pel cau de frau fiscal, el Tribunal haurà d'acordar la seva resolució en els propers dies.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem