L’escola Europa International School lliura 17.000 euros a Càritas Sant Cugat

La Comissió d’Acció Social de l’AMPA, també va donar a les Missioneres de la Caritat els diners recollits l’any passat que es van aconseguir amb el reciclatge d’uniformes

Coincidint amb el final de curs escolar, la direcció de Europa International School i representants de l’AMPA van lliurar a Càrites Sant Cugat el xec de 17.000 euros. L'aportació econòmica, que prové de diverses iniciatives solidàries del centre educatiu, té per objectiu ajudar a tirar endavant el projecte d’un menjador social que l'entitat està construint al carrer d'Orient per a persones desfavorides o en situació de risc d’exclusió social. “Aquest valor inclou els diners recollits amb el sopar benèfic, al qual va assistir l'alcaldessa, Mercè Conesa, i amb altres activitats solidàries realitzades a la nostra escola com ara el reciclatge d’uniformes i la subhasta benèfica del Dia de la Família, entre altres” explica Elsa Poveda, presidenta de l’AMPA. Amèlia de Juan, cap de Càrites Regió de Collserola,va recollir el xec solidari.

D’altra banda, aquesta mateixa setmana la Comissió d’Acció Social de l’AMPA, va donar els diners recollits l’any passat aconseguits amb el reciclatge d’uniformes a les Missioneres de la Caritat (Mare Teresa de Calcuta) per un import de 5.285,65 euros.

 
Comentaris

Destaquem