L'Ajuntament assessorarà als propietaris de zones verdes

El consistori obrirà una oficina per explicar als propietaris valldoreixencs per resoldre dubtes sobre el procés de requalificació

L’Ajuntament posarà en marxa a partir del proper 19 de setembre l’Oficina d’Atenció Ciutadana de les Zones Verdes de Valldoreix amb l’objectiu de resoldre dubtes i recollir propostes sobre el procés de requalificació que l’Ajuntament –amb el suport de l’EMD- ha impulsat en aquestes zones de la ciutat. L’oficina atendrà a través d’entrevistes individualitzades els propietaris inclosos en l’àmbit d’actuació d’aquest procés urbanístic. Les entrevistes, que es donaran amb cita prèvia, s’han de concertar a través del telèfon de l’Ajuntament (93 565 70 00). L’horari d’atenció serà al migdia (de 13 a 15 hores) i a la tarda (de 17 a 19 hores).

El ple municipal celebrat el passat mes de març va aprovar inicialment una modificació puntual del Pla General Metropolità als àmbits de Valldoreix i altres del municipi amb l’objectiu de donar sortida a les demandes d’expropiació dels propietaris de zones verdes. Aquest tràmit urbanístic ha de permetre compensar els propietaris de zones verdes amb sostre edificable a altres parcel·les de la ciutat. La compensació es farà en la proporció de 30 m2 de sòl per 1 m2 de sostre edificable. A canvi, la qualificació de zona verda es traslladarà als espais urbanitzables i urbanitzables no programats de Can Monmany i Can Busquets. D’aquesta manera, per tant, aquestes dues finques quedaran totalment preservades i es podran integrar al Parc Natural de Collserola.

 
Comentaris

Destaquem