L'Ajuntament assumeix un deute de 200 mil euros del CPA

A canvi de la condonació del deute l'Ajuntament farà ús de la Sala que té l'entitat a la seva seu del passeig de Francesc Macià

La sala d'actes del Centro Popular Andalús (CPA) passa a tenir ús municipal, després que Ajuntament, Promusa i l'entitat hagin firmat un conveni. L'acord inclou que l'entitat cedeix l'espai a canvi de què Ajuntament li perdoni un deute de gairebé 200 mil euros.

D'aquesta manera, la sala de teatre del CPA quedarà oberta a la ciutat fins al 2026, gràcies a un acord que permet a l'entitat eixugar el deute de 197.806,67 euros que mantenia amb Promusa pel pagament de l'IVA de la permuta de terrenys feta al setembre de 2004 entre Promusa i el CPA per aixecar una promoció d'habitatge públic en els terrenys que ocupava l'entitat regional.

Espai per a les entitats
L'Ajuntament utilitzarà la sala per a activitats pròpies o dels seus organismes i empreses, o en podrà cedir el seu ús a entitats del municipi. L'espai estarà gestionat per la Casa de Cultura, i funcionarà com un annex a aquesta.

A més, servirà per alleugerir la pressió de les entitats que han hagut de deixar La Unió per les obres, i acollirà també conferències, assajos i residències artístiques, entre d'altres.

 
Comentaris

Destaquem