L'equip del Viaró, premi del jurat al First Lego League

El grup de l'escola santcugatenca ha obtingut el reconeixement del jurat a la final mundial de la First Lego Leage, un concurs de robòtica, que s'ha celebrat aquest cap de setmana als Estats Units

L'equip Viaró, format per un grup de set estudiants d'aquest centre educatiu santcugatenc situat al barri de Can Sant Joan, ha estat reconegut pel jurat a la final mundial de la First Lego Leage, celebrat durant aquest cap de setmana. En aquesta competició tecnològica, celebrada a Saint Louis, als Estats Units, els estudiants han estat reconeguts amb el premi del jurat a l'equip amb més determinació.

L'equip
Lucas Vilarrubias Darna, Álvaro Guarner Escribano, Luis Tarragó Scherk, Ignacio Sánchez Zárate, Eduard Martínez-Marí Vall, Javier Jover Bonet, Alejandro Jordán Marqués i l'entrenador del grup Ignacio Malmierca Rubio, tots de 16 anys, hna estat els premiats pel seu projecte de robot, en el que han treballat els darrers set mesos. Aquest robot, construït amb peces de Lego i programat pels mateixos alumnes, pot moure's a través d'un programa d'ordinador.

 
Comentaris

Destaquem