L'escola bressol de les Planes tindrà capacitat per a 27 nens

El conseller Lluís Recoder i l'alcaldessa, Mercè Conesa, han inaugurat el nou centre educatiu del barri

Més d'una cinquantena de veïns han assistit a la inauguració. FOTO: B. Bella Més d'una cinquantena de veïns han assistit a la inauguració. FOTO: B. Bella
"Les Planes canvia i s'adapta als nous temps". Així ho ha assegurat Mercè Conesa durant la inauguració de la nova escola bressol del barri que té l'objectiu de "facilitar als pares i mares la conciliació de la vida familiar i laboral". El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, també ha estat present a l'acte i ha afirmat que si fa "deu anys dius que les Planes tindria una escola bressol" semblaria impossible de creure i ha destacat l'evolució del districte en els darrers anys. L'alcaldessa ha volgut destacar que es tracta d'un projecte que l'han tirat endavant amb la col·laboració de totes les persones del barri i ha assegurat que està "molt treballat" amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats del barri. El conseller ha recordat totes les persones que "han lluitat anys" a les Planes per fer millorar el barri.

L'escola, que Recoder ha definit com "moderna, bonica i molt il·luminada", té una capacitat per a 27 nens d'entre 0 i 3 anys. El centre, que s’ha construït arran de la rehabilitació de l’antic centre cívic el Molí de les Planes, ha costat 180.000 euros i el gestionarà el Patronat Municipal d’Educació. Es tracta de l'únic centre a tot Catalunya ubicat en un parc natural, el de Collserola en aquest cas.

La inauguració de l'escola bressol coincideix amb la Festa Major de les Planes, que des de divendres i fins diumenge omplirà d'activitats el districte. A més, s'ha aprofitat per presentar el nou autobús del barri, que segons Conesa "tenia una necessitat de canvi" per fer-lo més accessible.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem