L’escola bressol és el primer graó del sistema educatiu

Mirasolet són dues escoles bressols situades a Mira-Sol

L’escola bressol és el primer graó del sistema educatiu i, per això, Mirasolet procura tenir en compte l'evolució dels més petits per poder ajudar a desenvolupar la seva personalitat i adquirir hàbits d’autonomia i aprenentatge.

Treballen les tres gran àrees de l’educació en aquesta etapa infantil: Descoberta d’un mateixDescoberta de l’entorn natural i social. Intercomunicació i llenguatgeverbal, plàstic, musical i matemàtic. La llengua vehicular de l’escola és la catalana i les festes que celebren són les de les nostres tradicions (castanyada, nadal, carnestoltes, Sant Jordi) encara que són conscients de la diversitat en la que vivim i ho respecten en tots els sentits. L’equip de mestres està en formació permanent (cursos, jornades, xerrades, etc...) per tal de poder millorar la seva tasca. A Mirasolet també es diverteixen en anglès amb un contacontes seguint un conjunt te jocs amb sons i paraules perqué els nens i nenes es familiaritzin amb l’anglès desde ben petits.

Mirasolet són dues escoles bressols situades a Mira-Sol. Atenen a nens i nenes de 0 a 3 anys. Desde el 2004 cuidant, ensenyant i ajudant a créixer els més petits, amb una educació basada en l’auto-exploració. Disposen d’aules de nadons, P1 i P2, aula polivalent i diverses zones de joc a l’aire lliure (sorrals, hortet i patis).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem