L'hort en benefici de Càritas recull la seva primera collita

L’espai, impulsat des de l'EMD de Valldoreix, obre una nova via en l'alimentació dels usuaris de Càritas ja que fins ara el menjar que es repartia era només envasat

L’Hort Solidari de Valldoreix ha entregat el seu primer lot de productes a Càritas. L'entitat solidària s'ha endut un total de 10 caixes plenes d' enciams, bledes i carbassons. El projecte, amb finalitats benèfiques, s'ha fixat com a objectiu entregar un cop per setmana un lot de vegetals de manera que Càritas els lliuri entre les persones amb risc d'exclusió que cada setmana van a recollir aliments.

L’espai, impulsat des de l'EMD de Valldoreix, obre una nova via en l'alimentació dels usuaris de Càritas ja que fins ara el menjar que es repartia era només envasat. Així, el projecte neix per complementar, amb les vitamines i els nutrients de les verdures i les hortalisses, l'aportació nutricional. Per aquest motiu i en el moment que s'acabin de fer, l'hort també proporcionarà cebes, pastanagues, tomàquets i figues, entre altres productes biològics.

El president de l’EMD, Josep Puig, ha explicat que a l'hort, situat al passeig del Canari, hi treballen un total de quatre voluntaris, que ara fa tot just un mes i una setmana van començar a plantar. Puig ha indicat també que han arribat a un acord amb la cooperativa l'Ortiga, situada a Can Montmany, perquè els excedents agrícoles els destinin a Càritas a través de Hort Solidari de Valldoreix.

 
Comentaris

Destaquem