La CUP denuncia que una discoteca de Sant Cugat atempta contra "la dignitat de la dona"

Des de l'equip de govern expliquen que no controlaran els continguts de tots els seus llogaters

El portaveu de la CUP, Guim Pros, va denunciar durant el Ple Municipal d'aquest dilluns 16 de març la propaganda d'una discoteca de Sant Cugat per "atemptar contra la dignitat de la dona".

Es tracta de Teatre-Sant Cugat, el local ubicat a una nau de Can Solà que és propietat de l'Ajuntament de Sant Cugat i que inicialment havia d'acollir una sala de concerts privada.

Princeses de la pista

Captura de pantalla del missatge al Facebook de Teatre-Sant Cugat.

Guim Pros va denunciar "que en sales de caràcter públic s'organitzin festes d'aquesta mena que crec que atempten de manera directe contra la dignitat de la dona".

La proganda que critica la CUP és de la festa She que va organitzar el Teatre el 13 de març. Més concretament, fan referència a un missatge al Facebook de la discoteca que, entre d'altres, deia: "A més a més, rebreu regals i complements per demostrar que sou les princeses de la pista de ball",

L'Ajuntament, al marge

Des de l'equip de govern, el regidor de Joventut, Raül Grangé, va destacar que no faran res tot i ser els propietaris del local: "L'únic vincle és un contracte de lloguer de la nau per fer una sala de festa. No controlarem tots els continguts dels nostres inquilins".

La fallida de la sala de concerts

L'actual sala Teatre de Sant Cugat va començar la seva història el 2012, quan l'Ajuntament va llogar la nau de Can Solà a una empresa privada perquè tirés endavant una sala de concerts oberta al poble. Així ho va vendre l'Ajuntament, que va assegurar que l'espai responia a la demanda històrica d'una sala de concerts.

Al cap dels mesos, el projecte no va tenir èxit i l'empresa va marxar, deixant pas a una nova societat gestora. Aquesta, ja no va signar un conveni amb l'Ajuntament i la idea de sala de concerts va quedar relegada a una sala de festes convencional.

 
Comentaris

Destaquem