La CUP planteja recuperar i promocionar la pagesia

Una moció al proper Ple planteja que es desenvolupi activitat del sector primari a Torre Negre i la Serra de Galliners

La CUP presentarà una moció en el proper Ple per recuperar i potenciar la pagesia a Sant Cugat. Segons el portaveu de la formació, Guim Pros, pretenen "donar un ús agrícola i ramader a diferent espais de la ciutat per potenciar els productes ecològics i de proximitat que s'està demostrant que tenen una gran demanda". Segons la candidatura, els llocs on han detectat que seria possible exercir aquest tipus d'activitat són l'entorn de Torre Negra, la Serra de Galliners i la zona de Can Monmany.

A banda d'aquesta moció la CUP també presentarà un projecte per utilitzar programari lliure a l'Ajuntament i empreses i organismes que depenen d'ell. "La despesa en llicències de programari és d'uns 100.000 euros cada any i creiem que ens ens en podem estalviar una bona part fent servir programari lliure que és gratuït o a preu de cost", explica el regidor del grup Ignasi Bea. Si s'aprovés la moció la mesura seria extensible no només als ordinadors del consistori sinó també al dels edificis que depenen del govern de la ciutat.

El proper ple que serà el 18 de juny també comptarà amb dues mocions més de la CUP que presentarà de forma conjunta amb els altres partits d'esquerres de la ciutat. La primera fa referència a les retallades en educació i la segona al foment de la participació en els nous consells de barri.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem