La Festa Major de Valldoreix arranca oficilament avui amb el pregó de Tana Collados

Per la nit serà el moment de les havaneres, la Nit Jove i una sessió disco

Aquest divendres se celebrarà la Festa Major Infantil. FOTO: Arxiu Aquest divendres se celebrarà la Festa Major Infantil. FOTO: Arxiu
Valldoreix es prepara pels darrers tres dies de Festa Major. La periodista Tana Collados serà l'encarregada de protagonitzar el pregó, que se celebra a les 21.30 hores d'aquest divendres a la plaça del Casal de Cultura. Encara que fa dies que la programació de la festa grossa va començar, aquest divendres s'iniciarà amb la Festa Major Infantil, que s'estendrà durant tot el matí i part de la tarda i on els infants podran participar en jocs, tallers, gimcanes i diferents racons màgics a la Plaça del Casal de Cultura. També aquest matí, i durant tota aquesta setmana, la biblioteca Vall d’Or ha obert un punt d’intercanvi de llibres amb l’entitat on es podran sol·licitar fins a un màxim de dos.

A més, a les 11 hores s’ha organitzat una cercavila dels Gegants de Valldoreix i Ripollet i els grallers de la Sagrada Família i Ripollet. Després s'alternaran la Missa Major, l'aperitiu popular, la visita al Centre de Restauració de Béns Mobles i un espectacle de circ, entre d'altres activitats.

Per la nit serà el moment de les havaneres, a càrrec de Mariners de Riera, i el rom cremat, a les 22.00 hores. A les havaneres li seguirà a partir de les 23.00 hores la Nit Jove en el que actuaran Los Malabeiros, La Málaga Rumba i la sessió del DJ Albert Jané.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem