La Policia Local evita una okupació a la Floresta

Els fets van passar el divendres, 9 de maig, quan uns veïns van alertar que una casa estava essent okupada a la Floresta

La Policia Local de Sant Cugat ha aconseguit evitar l'okupació d'una casa a la Floresta, aquest divendres, 9 de maig. Els fets van passar quan els veïns van alertar que s'intentava okuapar una casa al carrer de Ginjoler del barri de la Floresta. En concret, una de les cases que són anomenades dels antics mestres perquè era on vivien els mestres de les escoles. Agents del cos local, juntament amb serveis socials, van desplaçar-se al lloc i van aconseguir, dialogant, evitar que els okupes s'instal·lessin a la casa. Les persones que volien okcupar eren una o més famílies amb menors d'edat, és per això que els serveis socials s'han fet càrrec del cas. 

Aquest situació coincideix en un moment que alguns ciutadans de Sant Cugat, i en concret de la Floresta, han mostrat el seu malestar per les okupacions que hi ha. És per això, que l'Ajuntament, juntament amb els Mossos d'Esquadra està elaborant un mapa de cases okupades de la ciutat. A més, aquesta iniciativa també inclou una relació de les cases que són susceptibles de ser okupades per tal d'avisar als propietaris, i aquests puguin prendre mesures preventives.

La propera Junta de Seguretat Local debatrà la qüestió de les okuapcions a la ciutat.

 
Comentaris

Destaquem