La Unipau debat les noves formes d’interacció social lligades a la tecnologia

Per avaluar aquest fenomen s'analitzarà el llibre 'Here comes Everybody: Organizando la Desorganización', de Clay Shirky

La Casa de Cultura acollirà aquest divendres a les 20.00 hores una nova edició de la Nit Temàtica que organitza la Universitat Internacional de la Pau (Unipau). En aquesta ocasió, la primera de l'any 2012 que se celebra, la Unipau abordarà el canvi que estan significant les xarxes socials en les relacions humanes. Per explicar-ho s'analitzarà el llibre Here comes Everybody: Organizando la Desorganización, de l'autor Clay Shirky.

El text avalua com les noves formes d’interacció social establertes per la tecnologia s’estenen com el foc i estan canviant la manera que tenen els grups humans de formar-se i interactuar entre si, cosa que, tindrà efectes a llarg termini tant a nivell econòmic com a nivell social. L'acte serà presentat per Josep Maria Julià.

Creada al 1984, la Unipau va néixer amb l’objectiu de facilitar, a través d'eines com la formació, el debat, la reflexió i l’intercanvi d’opinions, la resolució de conflictes i construcció de pau. Entre d'altres seminaris i activitats, l'entitat santcugatenca impulsa el Curs d’estiu de la Unipau, el Projecte Teixint Xarxes, les Nits temàtiques, la Diada per la No violència i el Memorial Joan XXIII per la Pau.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem