La Unipau programa una nova Nit temàtica amb la projecció de 'Sombras'

Dirigida per Oriol Canals el documental denuncia el drama que viuen centenars d’africans quant abandonen les seves terres en busca d’una vida millor

El president de la Unipau, Arcadi Oliveres. FOTO: Cedida El president de la Unipau, Arcadi Oliveres. FOTO: Cedida
La Universitat Internacional de la Pau (Unipau) organitza una nova sessió de la Nit temàtica aquest divendres 18 de novembre a la Casa de Cultura amb la projecció del documental Sombras. Aquesta coproducció franco-espanyola, dirigida per Oriol Canals (Sant Cugat 1965), denuncia el drama que viuen centenars d’africans quant abandonen les seves terres en busca d’una vida millor. Sombras explica que després de sobreviure a la temerària travessa marítima entre el continent africa i l'europeu han d’afrontar una realitat difícil i complexa; la de poder sobreviure a Europa.

En aquesta ocasió Jordi Casas presentarà la projecció, que començarà a les 20.00 hores. Les Nits temàtiques representen un espai de reflexió i d'anàlisi entorn un tema vinculat amb la cultura de la pau i suposen part de les activitats estables que s'impulsen des de la Unipau al llarg de tot l'any.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem