Les escoles bressol es bolquen en el calendari solidari de l'AVAN

Entre els centres educatius col·laboradors, hi figura el jardí d'infants de Sant Cugat L'Alba

El tercer calendari solidari que elabora l'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) està protagonitzat per una dotzena d'escoles bressol vallesanes. Entre els centres educatius participants hi ha el santcugatenc Jardí d'Infants L'Alba i 11 centres per infants més. Amb aquesta elecció l'AVAN ha volgut "compartir i contagiar-se de l’alegria i la innocència dels més petits", per les 12 fotografies del calendari.

Pel que fa als altres centres hi han participat l’escola bressol Cau Catau, el jardí d’infància Sol Solet, l’escola bressol El Tren de Sant Nicolau, l’escola bressol Kid’s House, el CEIF El Vapor Buixeda Nou, la llar d’infants Claret, l’escola bressol Petit Príncep, la llar d’infants Els Petits Gegants, el CEIF Arrahona, la llar d’infants l’Esclop i la llar d’infants el Barrufet. 

Aquest és el tercer calendari que presenta l'associació, que té una de les seves delegacions a Sant Cugat. L'any passat el calendari el van protagonitzar el gremi de forners i pastissers i l'anterior els Mercats.

Suport al projecte de l'AVAN
Amb els beneficis que s'obtinguin de la venda del calendari, que té un cost de 5 euros, es pretén contribuir a tirar endavant els projectes i beques que ofereix l’entitat. El calendari, estarà a la venda a les seus de l’AVAN.

Mira aquí el calendari.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem