Les JERC tenen nou portaveu

Èric Gómez ha estat escollit com a nou representant de les Joventuts d'Esquerra Republicana

Aquest divendres 14 de setembre, les JERC han fet públic els resultats de l'Assemblea Ordinària Anual celebrada el passat dimecres 12 per renovar càrrecs, amb nous canvis a les secretaries. Èric Gómez passa a ser portaveu, desprès que aquest càrrec l'hagi ocupat Bernat Picornell durant 4 anys. Gómez, llicenciat en Dret i Ciències Polítiques i de l'Administració, també és el secretari de Política Municipal d'Esquerra Republicana a Sant Cugat, a més d'ocupar la Secretaria de Campanyes a les JERC durant l'últim curs.

El càrrec de Secretari d'Organització que fins ara ocupava Gómez passa ara a mans d'Alba Gordó. Tanmateix s'han mogut de secretaries alguns membres, com Bernat Monter, que ha passat de la Secretaria d'Organització a la d'Economia i Finançes (i també és ara el nou representant al Consell Nacional de les JERC) i d'altres repeteixen, com Carles Angaril, que segueix ocupant-se d'Imatge i Moviments socials o David Lerin, reelegit com a Secretari d'Activisme.

Presència al carrer i formació interna
Aquest són els dos punts bàsics en els quals volen treballar aquest nou curs les JERC. Com que ERC és un partit sense representació al consistori l'objectiu és "guanyar visibilitat davant la ciutadania", segons afirma la mateixa organització. La presència pública va lligada a la renovació i formació de nous membres a través d'actes i jornades que tot i que encara no estan definides s'aniran veient al llarg del proper curs, seguint l'estil d'altres jornades anteriors, com la de reflexió sobre la llengua catalana.

"Estem en una situació nacional esperançadora" ha afirmat el nou portaveu de les JERC, qui creu que s'està més a prop de l'objectiu del seu partit, l'alliberament nacional. Amb una visió optimista Gómez ha encetat aquest període "amb molta il·lusió", i espera "guanyar confiança ciutadana per a les eleccions vinents".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem