Les JERC veuen la sala de concerts com una solució a la problemàtica del soroll al centre

La formació ha fet una campanya per fer veure el malestar en l'horari de finalització de les activitats

Les Joventuts d'Esquerra Republicana (JERC) denuncien l'incompliment del Pacte per la Nit per part de l'Ajuntament i ha engegat la campanya "El jovent de Sant Cugat no som la Ventafocs", amb la qual apareix l'alcaldessa, Mercè Conesa, vestida de la protagonista del conte. D'aquesta manera, la formació vol criticar l'horari en què han d'acabar les activitats a l'aire lliure que és a les 12 de la nit. El portaveu de les JERC, Lluc Cahís, ha assegurat que el Consistori no ha complert l'acord i "ha deixat de banda el consens, a més, ha demanat un regidor de Joventut que "es cregui el jovent i el Pacte per la Nit".

En paral·lel, les JERC tornen a posar sobre la taula la necessitat que la ciutat tingui una sala de concerts pública. Èric Gómez, cap de llista de les JERC, ha explicat que la necessitat de desenvolupar activitats nocturnes a l'espai públic es podria resoldre amb una sala de concerts que "descongestionaria" el centre d'activitats al carrer. Així, Gómez ha assegurat que tornaran a exigir a l'Ajuntament aquest espai. A més, la formació veu necessària una rotació d'espais i places on fer les activitats.

Pel que fa al nou ordenament de les terrasses, Gómez ha dit que estan d'acord en el fet que s'ha de regular però que els preocupa "el com", que s'està fent de forma "unilateral i sense consens previ amb els comerços. Així, Gómez ha explicat que això comporta "perill de deshumanitzar la ciutat".



 
Comentaris

Destaquem