Compte enrere pel tret de sortida de la Festa Major de Les Planes

Les Planes tornarà a viure la seva Festa Major amb una vintena d'activitats

El barri de Les Planes ja escalfa motors per celebrar la seva Festa Major, una Festa Major que durarà tres dies i recuperarà els arrossos i la botifarrada, després de tres anys sense poder-se fer. Amb això, Les Planes viurà la seva celebració entre el divendres 9 i el diumenge 11 de setembre amb 22 activitats per a tots els públics.

El tret de sortida de la Festa Major serà la tradicional cercavila pels carrers del barri (20:30h), la qual donarà lloc al pregó (21h). Enguany, el pregó anirà a càrrec dels atletes José Luis Cabrera, Francisco Mulet i Carles Gorgas, habituals participants en la Cursa de les Planes, que l'any passat va celebrar la seva 40a edició.

En aquesta ocasió també hi haurà la tradicional festa de l'escuma, els inflables i l'orquestra de nit. A banda, dissabte a la tarda programaran un espai per a joves i en el casal d'avis hi haurà activitats per a la gent gran. La cultura popular també participarà de la celebració, amb entitats convidades com els Gegants de Sant Cugat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem