contingut promocionat
Aluminis SC L

 

 

Els aluminis amb la qualitat que necessites

Aluminis SC treballa amb marques de prestigi com Schüco, Technal i Minimal Windows

El canvi climàtic és una de les principals preocupacions de la nostra societat i la indústria ja fa temps que treballa per pal·liar-ne els efectes amb productes sostenibles que contribueixin a una reducció de les emissions contaminants. En el sector de l’alumini, Aluminis SC, a la plaça del Doctor Galtés, 9 de Sant Cugat, té l’honor d’haver treballat en els 39 anys que porta en el mercat amb marques tan importants com Shüco, Technal o  Minimal Windows, entre altres. Aquestes tres marques ofereixen aluminis sostenibles i formen part d’una de les millors opcions que tens a la teva disposició si busques aluminis de qualitat.

Schüco, tancaments moderns i sostenibles

Schüco és un dels proveïdors líders de sistemes d’alta qualitat per a finestres, portes i façanes fets d’alumini. Milions de productes Schüco es fan servir arreu del món i compleixen les més altes demandes de disseny, confort, seguretat i eficiència energètica.

Technal, solucions d’alumini sostenibles i innovadores

Technal és un altre dels líders mundials del sector de sistemes de construcció. Es dedica a crear solucions d’alumini innovadores i sostenibles dissenyades per inspirar l’arquitectura contemporània.

Minimal Windows, alumini innovador i sostenible

Minimal Windows és el sistema de finestres d’alta gamma amb trencament de pont tèrmic i perfils mínims d’alumini, de tan sols 21 mm, que s’integren perfectament a terres, sostres i parets, aconseguint així grans superfícies de vidre.

Compra aluminis sostenibles a Aluminis SC

El comerç de Sant Cugat especialitzat en tancaments d’alumini t’ofereix el producte més ecològic i amb totes les facilitats de pagament. Et financen l’import total del projecte perquè el puguis pagar en còmodes quotes. Amb personal altament qualificat i molts anys d’experiència, l’empresa té capacitat de producció de productes molt diversos. 

Si vols finestres d’alumini o qualsevol mena de tancament sostenible,  tens aquesta botiga ben a prop.

Exemples d'aluminis de qualitat. FOTO: AD

 
Comentaris

Destaquem