contingut promocionat
logo Jack Beds blanc

 

 

Aprofita els increïbles descomptes de Jack Beds

Fins al 31 d’agost pots gaudir d’un 30% de descompte en tots els matalassos de la botiga de Sant Cugat

Jack Beds, amb una botiga de matalassos al centre de Sant Cugat (Santiago Rusiñol, 21) ofereix als seus clients matalassos i canapès de qualitat i tota mena d’articles per al seu benestar i descans com bases, coixins i complements.

Descobreix els millors matalassos Jack Beds

Destaquen els matalassos TOP de la marca com el Jack One Air, el Jack Sport o el Jack Gold:

  • Jack One Air és el matalàs més venut i ofereix un agradable confort, comoditat i un extra de ventilació gràcies a la revolucionària visco air.
  • Jack Sport és el producte pensat per a les persones exigents que necessiten un descans sense límits. El matalàs està fabricat amb tecnologies totalment innovadores.
  • Jack Gold és la joia de la corona de la marca i permet entrar en un estat de màxima comoditat i benestar.

A més, a banda de matalassos, la botiga també ofereix altres productes com una gamma pròpia de coixins. Aconsegueix qualsevol d’aquests productes o la resta que tens disponibles a la botiga de la teva ciutat i aprofita’t de les rebaixes d’agost.

Preus increïbles

Fins al 31 d’agost pots gaudir d’un 30% de descompte en tots els matalassos de la botiga. Aprofita aquesta promoció per millorar el confort del teu llit en la tornada a la rutina i recorda que a Jack Beds proposen unes condicions molt atractives. Pagament fins a 36 mesos sense interessos, enviament i muntatge gratuït i fins a 100 nits de prova. No deixis escapar aquesta oportunitat!

La botiga Jack Beds Sant Cugat ofereix importants descomptes. FOTO: Bernat Millet

 
Comentaris

Destaquem