contingut promocionat
Nou logo Asisted

 

 

ASISTED celebra el Dia Mundial de la Persona Cuidadora

L'acte es va celebrar sota el lema 'M'agrada cuidar-te' a l’Hostal In&Out de Vallvidrera

El diumenge 5 de novembre, l’Hostal In&Out de Vallvidrera va ser l’escenari d’un esdeveniment únic en honor als cuidadors. La jornada anual d'ASISTED, entitat amb una delegació a Sant Cugat (Carrer Manel Farrés, 51) va representar una oportunitat per expressar gratitud i celebrar la labor dels cuidadors professionals que, moltes vegades, exerceixen les seves responsabilitats de forma poc reconeguda.

ASISTED, associació sense ànim de lucre amb més de 40 anys de dedicació a l’atenció de persones grans i dependents, sempre ha mantingut el compromís d’atorgar el prestigi i reconeixement que mereix la vital tasca dels cuidadors. L’entitat té 13 delegacions, una d’elles a Sant Cugat.

Lliurament de premis del segon concurs de relats. FOTO: Cedida

Lliurament de premis del segon concurs de relats. FOTO: Cedida

Un dia ple d’agraïment

La Jornada ASISTED tenia un objectiu clar: cohesionar l’equip, compartir moments d’unió i expressar una sincera gratitud per la seva dedicació diària. Més enllà de l’agraïment, la Jornada ASISTED va oferir als cuidadors una merescuda pausa a les seves rutines.

Un dels moments més destacats de la celebració van ser les activitats en grup que es van organitzar. Els cuidadors van participar en jocs dissenyats per conèixer-se, fomentar la col·laboració i establir vincles més profunds. Aquestes dinàmiques no només van proporcionar entreteniment, sinó que també van permetre als cuidadors compartir les seves experiències i aprendre els uns dels altres.

Aprofitant la coincidència amb el Dia del Cuidador, es va dur a terme la cerimònia de lliurament dels premis del segon concurs de relats.

La Jornada ASISTED podria resumir-se en una paraula, companyonia. Va reflectir que ASISTED constitueix una gran família integrada per persones molt diverses, però unides per un objectiu compartit: el seu amor per la professió i per cuidar a les persones que més ho necessiten.

Façana del local d'Asisted. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem