contingut promocionat

 

logo Jack Beds blanc

 

 

 

Avança't al 'Black Friday' amb les millors ofertes de l'any de Jack Beds

La cadena catalana de matalasseries ofereix un 30% de descompte en la compra del teu matalàs fins al 30 de novembre

Ets de les persones que voldries que el dia durés més de 24 hores per poder tenir temps per comprar tots els productes que necessites per Black Friday? Jack Beds no vol que t'estressis amb el divendres negre i t'ofereix el millor descompte de l'any cada dia del mes de novembre.

  Compra el teu, ara!

La cadena catalana de matalasseries ha preparat una promoció especial perquè et puguis avançar a la campanya de descomptes més important dels darrers 12 mesos i comprar còmodament i al teu ritme els matalassos que més t'interessin.

El matalàs Jack Beds Silver també amb un 30% de descompte per Black Friday. FOTO: Cedida

El matalàs Jack Beds Silver també amb un 30% de descompte per Black Friday. FOTO: Cedida

Black Friday 2022: Matalassos Jack Beds amb un 30% de descompte

Fins al 30 de novembre, tens un 30% de descompte en tots els matalassos: matalassos de viscoelàstica, matalassos de motlles, matalassos de làtex, matalassos de fermesa alta i matalassos de fermesa mitjana.

En els seus models de matalassos trobaràs diferents fermeses i sensacions i aquests estan elaborats amb diversos materials: Visco Gel, Visco Soja, Visco Purple...

Tots els matalassos que ofereix la cadena de botigues són de qualitat i tenen molts avantatges. A Sant Cugat els trobaràs la botiga del carrer Santiago Rusiñol, 21, al cor de la ciutat i a la seva pàgina web.

  Compra el teu, ara!

Jack Beds, una marca que cuida els detalls

La seva atenció al client és excel·lent i és tot un homenatge a l’avi del fundador i CEO de l’empresa, Alejandro Arrufat. El nom de Jack Beds és un tribut a Josep Maria Arrufat Capdevila (JAC), sastre de professió, i la persona que va marcar les bases sobre l’atenció al detall i la qualitat dels productes i els teixits. Fabriquen en territori nacional i potencien molt el comerç de proximitat, cosa que permet molta flexibilitat i un grau de personalització elevat. Fan servir també un servei de logística pròpia sense intermediaris i duen a terme una gestió integral de 360 graus en servei al client, temps d’entrega i servei postvenda. A més, proposen als seus clients unes condicions molt atractives. Pagament fins a 36 mesos sense interessos, enviament i muntatge gratuït i fins a 100 nits de prova.

La botiga Jack Beds Sant Cugat ofereix importants descomptes. FOTO: Bernat Millet

 
Comentaris

Destaquem