contingut promocionat
bañodecor logo

 

 

Bañodecor, al costat de la gent gran

Aquesta empresa canvia la banyera pel plat de dutxa en un temps rècord

Decorar l'interior de la nostra llar és una activitat que es basa en les nostres preferències personals i en la comoditat. No obstant això, quan a casa nostra viu una persona gran hem d'adequar els espais perquè estigui còmoda, segura i tingui la màxima autonomia. I si viu sola, l'hauríem d'ajudar a adaptar la seva llar per reduir a la mínima expressió la possibilitat d'accidents. En aquest sentit, canviar la banyera pel plat de dutxa és una gran elecció. Truca a Bañodecor i t'ajudaran a escollir la que millor s'adapti a les teves necessitats.

  Truca, ara!

Per què canviar la banyera pel plat de dutxa és bo per a la gent gran?

Canviar la banyera pel plat de dutxa és una gran opció perquè s'eviten caigudes, es guanya espai i es facilita l'accés per a persones amb mobilitat reduïda.

Els plats de dutxa que instal·len a Bañodecor són antilliscants, una qualitat molt important quan l'usuari és una persona gran, ja que la trepitjada no és ferma i es fa amb por i això pot augmentar el risc de caigudes. A més, és més fàcil entrar i sortir en un plat de dutxa perquè la persona gran no ha d'aixecar el peu, simplement entra a peu pla.

El canvi de banyera per plat de dutxa ofereix seguretat a la gent gran. FOTO: Cedida

El canvi de banyera per plat de dutxa ofereix seguretat a la gent gran. FOTO: Cedida

A més, fer-ho amb aquesta empresa ofereix un avantatge extra perquè t'assessoren i t'ofereixen la instal·lació d'agafadors que milloren encara més la seguretat al bany. Amb aquests agafadors, les persones grans guanyen en autonomia.

Per tot això, Bañodecor és el teu aliat en la seguretat de la gent gran. Aquesta empresa  dona molta importància a la qualitat en cada part del procés i assegura tots els seus serveis amb una garantia de 3 anys en materials i 1 any en mà d'obra, oferint opcions de finançament des de 30 euros al mes. Els seus professionals canvien la banyera pel plat de dutxa en vuit hores.

  Truca, ara!

Banodecor té un showroom amb producte de qualitat. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem