contingut promocionat
bañodecor logo

 

 

Consells per reformar el bany

A Bañodecor reformen el teu bany sencer o canvien la banyera per un plat de dutxa per millorar l'espai i el confort

Vols donar-li un nou aire al teu bany amb una reforma integral? Vols millorar el confort canviant la banyera per un plat de dutxa? A Bañodecor t'assessoren en les darreres tendències del disseny per modernitzar el teu espai de bany. Poden canviar la banyera per un plat de dutxa en un sol dia i sense molèsties i si vens de part del TOT Sant Cugat, tindràs un descompte addicional.

  Truca, ara!

Com reformar el bany?

Avui en dia, les últimes tendències en banys promouen espais amplis i sense barreres ni obstacles, independentment de l'edat del propietari. Els plats de dutxa són una solució ideal per aconseguir-ho. Amb el canvi de banyera per dutxa, el bany es veu més ampli i el confort dels usuaris augmenta significativament.

plat dutxa bañodecor santcugat

Plat de dutxa. FOTO: Cedida

En els banys moderns, les aixetes de titani monocomandament són imprescindibles. El titani és un material resistent i elegant, mentre que el monocomandament s'alinea amb la necessitat de conservar aigua en temps d'escassetat hídrica. Aquest tipus d'aixeta permet regular l'aigua freda i calenta amb facilitat, evitant el malbaratament.

Mobles minimalistes amb aixetes de titani. FOTO: Cedida

Mobles minimalistes amb aixetes de titani. FOTO: Cedida

Els mobles de bany minimalistes estan cada vegada més de moda. Tot el que respiri senzillesa és tendència ara. Els tiradors d'alumini i els acabats moderns en níquel o crom són elements que donen un toc sofisticat i actual al teu bany.

Si estàs buscant una empresa que reformi el teu bany i l'adapti a les darreres tendències de disseny, Bañodecor és una de les teves millors eleccions. Amb més de 30 anys d'experiència en el sector de la construcció i els banys i un departament tècnic de disseny propi, ofereixen un treball professional, net i ràpid. A més, poden fer el canvi de banyera per dutxa en només vuit hores, garantint una obra senzilla i eficient.

Confia en Bañodecor per transformar el teu bany i gaudeix d'un espai modern, còmode i funcional. Si vens de part del TOT Sant Cugat, tindràs un descompte addicional.

  Truca, ara!

Banodecor té un showroom amb producte de qualitat. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem