contingut promocionat
UNIQ Logo(1)

 

 

Al cor de Sant Cugat, habitatges plens d’espai i de llum

A l’espai que abans ocupaven els coneguts Mobles Carré s'aixecaran 12 habitatges, 36 places de pàrquing, 12 trasters i diversos locals comercials

En un terreny rodejat de tota mena de comerços i serveis i a només set minuts de l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat, l'empresa especialitzada en el sector immobiliari Uniq Residential construeix 12 espaiosos habitatges plens de llum.

  Demana informació, ara!

Al centre de Sant Cugat, entre els carrers Francesc Moragas, Dos de Maig i la Rambla de Can Móra, just on hi tenien la seu els coneguts Mobles Carré, es construeix un edifici que allotjarà 12 espectaculars habitatges, 36 places de pàrquing, 12 trasters i diversos locals comercials.

Uniq Residential, promotora d’edificis de gran qualitat com la Casa Condeminas o la Casa Maury-Parés ambdós a Barcelona, o el complex residencial del passeig de l’Habana, 147, de Madrid, és l’empresa responsable d’aquesta promoció.

A més de la gran qualitat d’aquests habitatges a Sant Cugat, una altra de les característiques que els fan únics és que es construeixen en règim de Comunitat de Propietaris. Això implica que els pisos es venen a un preu sensiblement per sota de la mitjana a la zona en promocions similars.

  Demana informació, ara!

 
Comentaris

Destaquem