contingut promocionat
cuadro10 emmarcacio santcugat logo

 

 

CUADRO10, l'especialista en emmarcació de quadres que ha aterrat al cor de Sant Cugat

Des de fa molt poquet ha obert al carrer Major ‘CUADRO10’, autèntics especialistes en el sector

Hi ha comerços que sempre faran falta en una ciutat i aquests són les botigues de quadres a mida i emmarcació. Des de fa molt poquet, a Sant Cugat ha obert CUADRO10, autèntics especialistes en el sector de l'emmarcació, amb més de 35 anys d'experiència en el mercat.

CUADRO10, la nova botiga de marcs de Sant Cugat

Davant del que segurament és el monument amb més fotos i quadres pintats de Sant Cugat (carrer Major, 11), el Monestir, hi ha una botiga especialitzada en quadres, emmarcació, miralls i objectes de decoració que ofereix un servei de qualitat amb el millor preu possible.

És un lloc perfecte per trobar aquell toc especial per a la teva llar o oficina, amb una àmplia varietat de marcs i objectes de decoració perquè trobis el que més t'agradi. Amb l'expertesa i la dedicació de CUADRO10, segur que trobaràs la peça ideal per complementar el teu espai i ressaltar la seva bellesa.

Façana de CUADRO10, emmarcació a Sant Cugat. FOTO: Cedida

Façana de CUADRO10, emmarcació a Sant Cugat. FOTO: Cedida

35 anys d'experiència al sector

Amb més de 35 anys d'experiència al món de l'art i la decoració, CUADRO10 s'ha consolidat com una empresa familiar de referència al sector. En aquesta empresa cuiden els detalls amb un compromís amb la qualitat per tal d'oferir productes amb l'excel·lència que mereixen els seus clients.

Aquesta trajectòria en el sector els ha permès adquirir un coneixement profund dels materials, tècniques i estils per tal de garantir un assessorament personalitzat i solucions que superen les expectatives dels clients.

Si busques serveis d'emmarcació o elements de decoració com tapes de comptador o rellotges, entre altres, vine a la botiga del carrer Major, 11 de Sant Cugat.

Tens un especialista a la teva disposició per ajudar-te a trobar la millor opció per a les teves necessitats.

Façana de CUADRO10, emmarcació a Sant Cugat. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem